Start > Algemene koi boeken, Alle boeken > Groot Handboek KOI

Groot Handboek KOI

18 januari 2011 admin

 

Groot handboek koi

Groot handboek koi

  1. Auteur: J.Mellema
  2. Taal: Nederlands
  3. Aantal pagina’s: 205
  4. Verschijningsdatum: Maart 2010
  5. ISBN: 9789044725438
  6. Prijs:  € 59,99

Koi kiezen, kweken en verzorgen – Een overzicht van de bleangrijkste soorten – De aanleg van een koivijver…
Niet alleen de schoonheid van hun tekeningen en subtiele kleuren maken de koi zo populair. Koi houden is ook een heel boeiende hobby. De spectaculaire koishows brengen dan ook altijd een menigte enthousiaste mensen op de been, zowel deelnemers aan de wedstrijd als liefhebbers die de vissen komen bewonderen. Met deze toenemende interesse groeit ook het aantal koiverenigingen.
Of u nu een nieuweling bent of een ervaren koibezitter, u zult merken dat alleen een voortdurend bijgestuurde verzorging uw koi gezond houdt. Dit handboek bevat niet alleen praktische adviezen over alle aspecten van het koihouden – van de aanleg en het onderhoud van de vijver tot de anatomie van koi en de medische verzorging – maar biedt ook heel wat informatie over hun geschiedenis, hoe ze gekweekt worden, de wereld van koishows en nog veel meer.
Bovendien biedt dit boek een volledige beschrijving met foto’s en tekeningen van alle belangrijke en zeldzame koisoorten, volgens een onderverdeling die ook in Japan wordt erkend: van de oogstrelende rood-witte Kohaku tot de schitterende, metaalkleurige Ogon.

Met dit boek vindt u moeiteloos uw weg in de wereld van de wonderbaarlijke koi!

koopnubol

Categorieën:Algemene koi boeken, Alle boeken Tags:
Geen reacties mogelijk.